info@vanoostman-elektra.nl We speak English Flag United Kingdom

Wanneer u regelmatig geen stroom heeft in (een deel van) uw woning, ook na het omslaan van de schakelaar, dan heeft u last van kortsluiting.

In dit geval kunt u (veel van) uw elektrische apparaten even niet gebruiken. Zeker als de stroomstoring vaak terugkeert, kan het zo zijn dat er een ernstiger probeem aan de hand is.

Wanneer dit probleem niet achterhaald wordt, kan het leiden tot ernstigere gevolgen, zoals brand. Dit wilt u natuurlijk niet hebben!

Schakel daarom de storingsdienst van Van Oostman Elektra in.

Waardoor ontstaat kortsluiting?

Wanneer er een stopcontact kapot is, is dit natuurlijk erg vervelend. Het is dan ook zeer verstandig om deze zo snel mogelijk te repareren, ook als dat betekent dat u het stopcontact een aantal dagen niet kan gebruiken. Kortsluiting, daarentegen, moet direct verholpen worden. Kortsluiting wordt vaak veroorzaakt door kabels van elektrische apparaten die elkaar raken.

Storingsdienst elektra [pb-city]

Normaal zijn kabels goed geïsoleerd, waardoor deze kabels elkaar niet kunnen raken. Echter kan er een beschadiging ontstaan die deze isolatie afbreekt. Ook kan er een probleem zijn met de elektrische installatie zelf. Indien u te lang wacht met het inschakelen van een elektricien, kan er in het slechtste geval brand ontstaan. Wacht dus niet lang en schakel de storingsdienst van Van Oostman Elektra in.

Van Oostman Elektra staat 24/7 voor u klaar

De storingsdienst van Van Oostman Elektra is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar, ook in de avonden en in het weekend. Weet u niet waar de kortsluiting zich heeft voorgedaan? Wij zullen de oorzaak voor u traceren en het probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Soms kan het direct, in andere gevallen moet het tot de volgende dag wachten. Wanneer dit het geval is, zorgen wij voor een passende, tijdelijke oplossing. Zo bent u ervan verzekerd dat de kortsluiting naar behoren verholpen is of verholpen gaat worden.

Contact

Wilt u meer informatie een vrijblijvende offerte of heeft u andere vragen neem dan contact met ons op.