info@vanoostman-elektra.nl We speak English Flag United Kingdom

Ondervindt u problemen met de elektriciteit in uw woning? Dan staan wij voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle problemen op het gebied van elektriciteit.

Denk bijvoorbeeld aan het verhelpen van een stroomstoring, het oplossen van een kortsluiting of het doormeten van uw meterkast.

Wij staan voor u klaar voor alle uiteenlopende klussen, ter plaatse verhelpen wij alle problemen direct!

Herkennen van storingen en defecten

Het is een lastige klus om storingen en defecten aan elektrische installaties te herkennen, laat staan te verhelpen. Wij helpen u graag bij het traceren en oplossen van problemen aan uw elektrische installaties. Bij Van Oostman Elektra kunt u rekenen op een vakkundige en daadkrachtige aanpak van de problemen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben bij een storingsdienst die 24/7 voor u klaar staat wanneer u problemen ondervind met de elektriciteit in uw woning. Zo kan u ook buiten onze reguliere werktijden gebruik maken van onze service. Een van onze elektromonteurs komt graag uw kant op om dit te verhelpen.

Elektromonteur [pb-city]

Met onze expertise op het gebied van elektro voorzien we u graag van passend advies. Wanneer u hiermee instemt gaan we de werkzaamheden gelijk voor u uitvoeren. Wij geven u graag een veilig gevoel in uw woning. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u meer informatie een vrijblijvende offerte of heeft u andere vragen neem dan contact met ons op.