info@vanoostman-elektra.nl We speak English Flag United Kingdom

Voor groepenkasten hanteren wij vaste prijzen.

  • 4 GROEPS METERKAST
  • 495,-
  • 6 GROEPS METERKAST
  • 595,-
  • 9 GROEPS METERKAST
  • 725,-

Werkgebied

Wij zijn onder andere actief in en rondom de volgende steden. Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en meer.

Werkgebied

Storingsdienst

Heeft een storing en geen stroom meer. Wij zijn binnen een uur bij u om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Contact

24/7 Service

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Ook in de late avonden en weekenden.

Contact

Heeft u weleens last van elektrische apparaten die niet naar behoren werken? Dan kan het zo zijn dat dit niet aan de elektrische apparaten zelf ligt, maar aan problemen die ontstaan in uw meterkast.

Als u te veel elektrische apparaten gebruikt, of een aantal ‘stroomvreters’, is het goed mogelijk dat u last heeft van een overbelasting in de meterkast. Van Oostman Elektra staat voor u klaar bij de uitvoering van verschillende meterkast werkzaamheden.

Waardoor ontstaat overbelasting van de meterkast?

Al uw elektrische apparaten zijn aangesloten tot een stroomgroep door middel van stopcontacten. Deze elektrische apparaten verbruiken allemaal stroom, maar de een natuurlijk meer dan de ander: een sauna verbruikt bijvoorbeeld veel meer dan een koffiezetapparaat.

Wanneer er te veel (zware) elektrische apparaten zijn aangesloten op één groep, kan deze groep overbelast raken. Als dit het geval is, dan slaat de stop door. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw groepenkast naar behoren werkt, zodat er geen schade aan uw apparaten of meterkast ontstaat. Van Oostman Elektra kan u hierbij helpen.

Elektricien [pb-city]

Van Oostman Elektra, voor aansluiting, uitbreiding of vervanging van uw meterkast

Om overbelasting van uw groepenkasten te voorkomen, is het verstandig om een elektricien te laten kijken naar wat er mogelijk is. Een van onze meterkast werkzaamheden is het aansluiten van een nieuwe meterkast, die kan voldoen aan wat uw elektrische apparaten van uw groepenkast vragen. Het aantal groepen in de groepenkast die u nodig heeft, hangt af van onder andere de hoeveelheid stopcontacten in uw woning.

Het is ook mogelijk om uw huidige groepenkast uit te breiden met extra groepen. Dit is vooral handig als uw huidige groepenkast nog prima werkt, maar u wel een nieuw apparaat koopt dat veel stroom zal vreten. Deze uitbreiding kunnen de specialisten van Van Oostman Elektra direct voor u uitvoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw groepenkasten naar behoren werken.

Contact

Wilt u meer informatie een vrijblijvende offerte of heeft u andere vragen neem dan contact met ons op.