info@vanoostman-elektra.nl We speak English Flag United Kingdom

Werkgebied

Wij zijn onder andere actief in en rondom de volgende steden. Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en meer.

Werkgebied

Storingsdienst

Heeft een storing en geen stroom meer. Wij zijn binnen een uur bij u om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Contact

24/7 Service

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Ook in de late avonden en weekenden.

Contact

ElektraBijna geen enkel apparaat in uw woning kan tegenwoordig nog zonder stroom. U wilt er daarom zeker van kunnen zijn dat uw elektra goed is aangelegd. Schakel de ervaren elektriciens van Van Oostman Elektra in en ontvang de hoogste kwaliteit voor een voordelige prijs!

Het aanleggen van elektra

Bij het aanleggen van elektrische apparatuur heb je eigenlijk twee vormen. Elektra aanleggen kan door middel van het leggen van elektriciteitskabels onder uw woning of tuin. Ook kan het in de vorm van het aansluiten van stopcontacten in kamers, aansluitingen voor uw televisie of contactpunten voor de verlichting. Bij Van Oostman Elektra kunnen wij het allemaal!

Het aanleggen van elektra is vaak ook zelf te doen. Bent u van plan zelf elektra aan te leggen? Dan is het wel belangrijk dat u eerst de betreffende stroomgroep uitschakelt en dat u weet wat u doet! Neem geen risico’s bij het aanleggen van elektrische apparaten en systemen. Heeft u geen ervaring met klussen rondom elektrische apparaten? Wees verstandig en schakel een ervaren elektricien hiervoor in.

De voordelen van Van Oostman

Onze elektriciens hebben al veel woningen van elektra voorzien. Met hun jarenlange ervaring en expertise hebben ze de klus snel uitgevoerd. Daarnaast is de kans op kortsluiting of een stroomstoring kleiner wanneer u het door een ervaren elektricien laat aanleggen. Naast hun snelle service, weten ze ook precies hoe ze veilig te werk moeten gaan. Zo voorkomt u dat u zelf gevaar loopt en weet u zeker dat het systeem goed wordt aangelegd.

Contact

Werken uw elektrische apparaten niet of moet elektra aan worden gelegd? Neem dan zelf geen risico en neem contact op met Van Oostman Elektra. U kiest bij ons voor veilig en vakkundig werk, specialisten op het gebied van elektriciteit, voordelige prijzen en een 24/7 storingsdienst. Maak een afspraak en wij zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van uw televisie, verlichting of CV.

Ons werkgebied

Wij zijn actief in en rondom de volgende steden. U krijgt direct contact met de monteur voor uw plaats.

Den Bosch e.o.: 085-130 8070 Best e.o.: 085-130 8075
Tilburg e.o.: 085-130 8071 Valkenswaard e.o.: 085-130 8076
Eindhoven e.o.: 085-130 8072 De Reeshof e.o.: 085-130 8077
Helmond e.o.: 085-130 8073 Berkel-Enschot e.o.: 085-130 8078
Rosmalen e.o.: 085-130 8074  Oisterwijk e.o.: 085-130 8079

 

Bent u niet zeker of wij uw woonplaats in ons werkgebied valt? Bel dan ons hoofdkantoor 047-5202101, of stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Wilt u meer informatie een vrijblijvende offerte of heeft u andere vragen neem dan contact met ons op.