info@vanoostman-elektra.nl We speak English Flag United Kingdom

Werkgebied

Wij zijn onder andere actief in en rondom de volgende steden. Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en meer.

Werkgebied

Storingsdienst

Heeft een storing en geen stroom meer. Wij zijn binnen een uur bij u om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Contact

24/7 Service

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Ook in de late avonden en weekenden.

Contact

Elektrotechniek Eindhoven De elektriciens van Van Oostman Elektra weten alles over elektrotechniek in Eindhoven . Met hun ervaring kunnen zij veilig en snel uw probleem met elektra verhelpen. Van het aanleggen van elektra tot het verhelpen van een kortsluiting. Ook buiten gebruikelijke werktijden is onze storingsdienst bereikbaar!

Geen ervaring met elektrotechniek? Schakel dan Van Oostman Elektra in!

Bent u van plan zelf bijvoorbeeld een stroomstoring op te lossen? Vaak is een stroomstoring te verhelpen door de gesprongen stoppen te vervangen of de hoofdschakelaar om te zetten. Dit is een klus die u zelf kunt oplossen. Heeft u geen verstand van elektrotechniek in Eindhoven ? Neem dan geen risico en schakel een ervaren elektricien van Van Oostman Elektra in. Elektra kan namelijk gevaren met zich meebrengen, denk aan stroomschokken. Om gevaren te voorkomen is het verstandig om ons in te schakelen. Wij komen graag het probleem bij u oplossen.

Volledige service op het gebied van elektrotechniek in Eindhoven

Nadat wij het probleem hebben verholpen, kunnen wij ook kijken naar de rest van uw elektra. Het is namelijk belangrijk om de elektrotechniek in uw meterkast in Eindhoven goed te onderhouden. Los- en blootliggende dragen kunnen bijvoorbeeld een brand veroorzaken. Houd het in en rond uw huis of bedrijfspand veilig, door regelmatig uw elektra te laten keuren. Zo zorgt u ervoor dat problemen op tijd worden ontdekt en u geen zorgen meer hoeft te maken om gevaren rondom uw elektra.

Neem contact met ons op!

Op zoek naar een elektromonteur die alles weet over elektrotechniek in Eindhoven ? Maak dan snel een afspraak met ons, door te bellen naar 047-5202101. Bij ons bent u verzekerd van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs! Daarnaast gaan onze elektriciens vakkundig en veilig te werk. Ook bieden wij een 24/7 storingsdienst aan, ideaal wanneer u in de avond in het donker zit vanwege een kortsluiting. Wij zorgen er dan weer voor dat u snel weer van uw televisie of andere elektrische apparatuur kunt genieten!

Ons werkgebied

Wij zijn actief in en rondom de volgende steden. U krijgt direct contact met de monteur voor uw plaats.

Den Bosch e.o.: 085-130 8070 Best e.o.: 085-130 8075
Tilburg e.o.: 085-130 8071 Valkenswaard e.o.: 085-130 8076
Eindhoven e.o.: 085-130 8072 De Reeshof e.o.: 085-130 8077
Helmond e.o.: 085-130 8073 Berkel-Enschot e.o.: 085-130 8078
Rosmalen e.o.: 085-130 8074  Oisterwijk e.o.: 085-130 8079

 

Bent u niet zeker of wij uw woonplaats in ons werkgebied valt? Bel dan ons hoofdkantoor 047-5202101, of stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Wilt u meer informatie een vrijblijvende offerte of heeft u andere vragen neem dan contact met ons op.