info@vanoostman-elektra.nl We speak English Flag United Kingdom

Werkgebied

Wij zijn onder andere actief in en rondom de volgende steden. Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en meer.

Werkgebied

Storingsdienst

Heeft een storing en geen stroom meer. Wij zijn binnen een uur bij u om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Contact

24/7 Service

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Ook in de late avonden en weekenden.

Contact

Elektra aanleggen Drunen Zit u ineens in het donker, doet de wasmachine het niet meer of kunt u geen televisie meer kijken? Dan heeft u vaak te maken met een kortsluiting. Wij komen graag de kortsluiting verhelpen in Drunen ! Dit kan op de meeste vervelende momenten plaatsvinden, daarom hebben wij een 24/7 storingsdienst. Zo zijn wij ook buiten de gebruikelijke werktijden om bereikbaar!

Hoe ontstaat een kortsluiting?

Een kortsluiting wordt veroorzaakt wanneer twee of meerdere elektriciteitskabels met elkaar in contact komen, bijvoorbeeld omdat uw elektrische apparaat kapot is of er is sprake van een beschadigde kabel. Dan zal de stroom niet meer naar het betreffende apparaat gaan, maar zoekt de stroom zijn eigen weg. Hierdoor wordt de sterkte van de stroom te groot en worden de draden te warm. De gevaren van een kortsluiting is dat er dan brand kan ontstaan. De gevolgen zijn niet te overzien, wanneer u geen goed werkende groepenkast heeft. Bij een veilige groepenkast springen direct de zekeringen, waardoor de elektriciteit in de betreffende groep automatisch uitschakelt. De elektriciteitsdraden koelen af en zo wordt brand voorkomen. Het is daarom belangrijk om uw groepenkast regelmatig te laten keuren en de kortsluiting te verhelpen in Drunen !

Zo verhelp je een kortsluiting!

Wat moet je doen bij een kortsluiting? Hoe kan de kortsluiting verholpen worden? Dit zijn vragen waar onze ervaren elektromonteurs antwoorden op hebben. Zij helpen u graag met het verhelpen van dit probleem. Zij gaan snel, vakkundig en bovenal veilig te werk. Allereerst gaan zij op zoek naar het apparaat of lichtpunt dat de kortsluiting heeft veroorzaakt, dit apparaat of lichtpunt wordt vervangen of gerepareerd. Daarna kunnen de stoppen vervangen worden of de schakelaar weer omgezet worden en is de kortsluiting verholpen in Drunen .

Neem contact op!

Het verhelpen van een kortsluiting in Drunen vraagt expertise en ervaring. Het is verstandig om een elektricien van Van Oostman Elektra in te schakelen. Neem contact op en zij komen zo snel mogelijk langs. Bel naar onze storingsdienst die 24/7 bereikbaar is. Het telefoonnummer is 047-5202101.

Ons werkgebied

Wij zijn actief in en rondom de volgende steden. U krijgt direct contact met de monteur voor uw plaats.

Den Bosch e.o.: 085-130 8070 Best e.o.: 085-130 8075
Tilburg e.o.: 085-130 8071 Valkenswaard e.o.: 085-130 8076
Eindhoven e.o.: 085-130 8072 De Reeshof e.o.: 085-130 8077
Helmond e.o.: 085-130 8073 Berkel-Enschot e.o.: 085-130 8078
Rosmalen e.o.: 085-130 8074  Oisterwijk e.o.: 085-130 8079

 

Bent u niet zeker of wij uw woonplaats in ons werkgebied valt? Bel dan ons hoofdkantoor 047-5202101, of stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Wilt u meer informatie een vrijblijvende offerte of heeft u andere vragen neem dan contact met ons op.